Werk in uitvoering

Op dinsdag 24 en woensdag 25 mei wordt de vloer in ons clubgebouw en toiletgroep van de speeltuin gerepareerd/vernieuwd. De toiletgroep in de speeltuin kan daarom pas weer op zaterdag a.s. worden gebruikt. Is de nood toch hoog dan kan de vrijwilliger in de speeltuin toegang geven tot de toiletten in het clubgebouw. Excuses voor het ongemak, bedankt voor het begrip!

Lees meer »

Opening Speelseizoen 2022

Onze speeltuin zal vanaf 23 april zijn deuren weer openen. En wat zijn we daar blij om dat weer op een 'normale' manier te kunnen doen. Zonder gedoe, dat hebben we echt gemist. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur en we zijn geopend tot 17.00 u. Er zullen verschillende activiteiten zijn zoals een grabbelton en je kan je laten schminken. De smoothiefiets is ook weer terug van weg geweest dus je kan je eigen supergezonde fruitsmoothie maken!

Lees meer »

DE REGELS DIE WIJ HANTEREN

Omdat wij komende zaterdag weer open gaan hebben we, net als vorig jaar, de nodige maatregelen moet treffen. De meeste regels zijn al wel algemeen bekend maar wij worden hiervoor gelukkig ook geadviseerd door NUSO Speelruimte Nederland. Het advies wat zij geven volgen wij in grote lijnen. https://www.nuso.nl/.../2021_NUSO_Advies-speeltuinen...

Lees meer »

Opening Speelseizoen 2021

Onze speeltuin zal op zaterdag 17 april zijn deuren weer openen. Gezien de omstandigheden en de regels waar ook wij ons aan moeten houden is dit helaas niet op de feestelijke manier zoals jullie dit van ons gewend zijn. Wij vinden het vooral belangrijk dat de kinderen weer kunnen komen spelen!

Lees meer »