Werk in uitvoering

Op dinsdag 24 en woensdag 25 mei wordt de vloer in ons clubgebouw en toiletgroep van de speeltuin gerepareerd/vernieuwd. De toiletgroep in de speeltuin kan daarom pas weer op zaterdag a.s. worden gebruikt. Is de nood toch hoog dan kan de vrijwilliger in de speeltuin toegang geven tot de toiletten in het clubgebouw. Excuses voor het ongemak, bedankt voor het begrip!

Lees meer »

Opening Speelseizoen 2022

Onze speeltuin zal vanaf 23 april zijn deuren weer openen. En wat zijn we daar blij om dat weer op een 'normale' manier te kunnen doen. Zonder gedoe, dat hebben we echt gemist. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur en we zijn geopend tot 17.00 u. Er zullen verschillende activiteiten zijn zoals een grabbelton en je kan je laten schminken. De smoothiefiets is ook weer terug van weg geweest dus je kan je eigen supergezonde fruitsmoothie maken!

Lees meer »

DE REGELS DIE WIJ HANTEREN

Omdat wij komende zaterdag weer open gaan hebben we, net als vorig jaar, de nodige maatregelen moet treffen. De meeste regels zijn al wel algemeen bekend maar wij worden hiervoor gelukkig ook geadviseerd door NUSO Speelruimte Nederland. Het advies wat zij geven volgen wij in grote lijnen. https://www.nuso.nl/.../2021_NUSO_Advies-speeltuinen...

Lees meer »

Opening Speelseizoen 2021

Onze speeltuin zal op zaterdag 17 april zijn deuren weer openen. Gezien de omstandigheden en de regels waar ook wij ons aan moeten houden is dit helaas niet op de feestelijke manier zoals jullie dit van ons gewend zijn. Wij vinden het vooral belangrijk dat de kinderen weer kunnen komen spelen!

Lees meer »

Korting korting korting

Wat is het een gek jaar, maar we proberen er het beste van te maken. De abonnementen hebben we dit jaar geschrapt omdat we geen idee hadden hoe het zou gaan lopen en of we überhaupt open zouden gaan. Gelukkig is dat het geval en daarom willen we jullie tegemoet komen m.b.t. de entreeprijs. Tot en met zaterdag 01-08-2020 is onze 10-strippenkaart te verkrijgen voor slechts €5 (i.p.v. €7,50). PAKKEN DIE KORTING!!!!

Lees meer »

Regels versoepeld, inschrijven niet meer nodig

Het is 1 Juli en dat betekend dat ook voor ons de regels zijn versoepeld (i.v.m. Corona). Vanaf vandaag is inschrijven niet meer nodig want wij zijn weer dagelijks open op de reguliere tijden zoals jullie van ons gewend zijn (zie website, Facebook en Google voor info en tijden). Kinderen en volwassenen mogen tot maximaal 100 tegelijk komen spelen/in de speeltuin zijn. We houden dit in de gaten maar verwachten hier geen problemen. Voor volwassen geldt nog altijd de 1,5 mtr regel. De toiletgroep zal weer open zijn, we rekenen hier op eigen verantwoordelijkheid en gezond verstand van bezoekers bij het betreden en verlaten van het toilet. Indien bezet, wacht even buiten de toiletruimte. Het winkeltje gaat ook weer open voor koffie/thee, limonade en een koekje of snoepje. Houdt hier ook afstand en rekening met elkaar!

Lees meer »