Opening Speelseizoen 2022

Gepubliceerd op 2 april 2022 om 15:54

Onze speeltuin zal vanaf 23 april zijn deuren weer openen. En wat zijn we daar blij om dat weer op een 'normale' manier te kunnen doen. Zonder gedoe, dat hebben we echt gemist. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur en we zijn geopend tot 17.00 u. Er zullen verschillende activiteiten zijn zoals een grabbelton en je kan je laten schminken. De smoothiefiets is ook weer terug van weg geweest dus je kan je eigen supergezonde fruitsmoothie maken!

Net als voorgaande jaren kunnen de kids meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden van onze nieuwspagina. Jullie kunstwerken kunnen t/m zaterdag 27 april worden ingeleverd. Daarna zal een strenge en onpartijdige jury de winnaars kiezen in 3 leeftijdscategorieën.

Onze openingstijden zijn ongewijzigd gebleven, net als de prijzen. Ook deze zijn te vinden op onze website. Tijdens de opening kan direct worden ingeschreven voor een abonnement, betaling dient dan ook ter plaatse en contant worden voldaan. Het inschrijfformulier kan ook van de nieuwspagina gedownload worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.