GESLOTEN VANWEGE CORONA (UPDATE)

Helaas zien wij ons genoodzaakt de speeltuin en het clubgebouw gesloten te houden tot 1 juni volgens de nieuwe maatregelen m.b.t. het coronavirus. De geplande opening op zaterdag 18 april gaat dus ook niet door¬†ūüėĒ.

Lees meer »

GESLOTEN VANWEGE CORONA

Ondanks dat wij eigenlijk alleen een locatie/ruimte faciliteren zien wij het toch als onze maatschappelijke plicht om de richtlijnen van het #RIVM te volgen. Daarom hebben ook wij besloten om de speeltuin en het clubgebouw gesloten te houden/te sluiten, in ieder geval t/m 6 april.

Lees meer »

Postadres gewijzigd

Door wijzigingen in de samenstelling van ons bestuur is ook met directe ingang ons postadres veranderd. Per 18-03-2020 mag post t.a.v. de speeltuin worden verstuurd naar: Graaf Janstraat 102, 2983 HC RIDDERKERK

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht

In aanloop naar de opening van ons nieuwe speelseizoen 2020 zijn we alweer begonnen met de nodige voorbereidingen. Zoals elk jaar wordt de gehele grasmat gereinigd, reparaties (indien nodig) en onderhoud aan de speeltoestellen, keuring van speeltuin en toestellen door een onafhankelijke partij, nieuw zand in de zandbak. Kortom, er moet het nodige gedaan worden.

Lees meer »

Opening Speelseizoen 2019

Onze speeltuin zal vanaf 13 april zijn deuren weer openen. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur en naast dag de kinderen uiteraard heerlijk kunnen spelen, wij gaan uit van een voorjaarszonnetje, zijn er verschillende activiteiten zoals de grabbelton en je kan je uiteraard weer laten schminken. Aan de interne mens is ook gedacht, een broodje hamburger, knakworst of supergezonde fruitsmoothie die je zelf mag maken zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.Net als voorgaande jaren kunnen de kids meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden van onze nieuwspagina. Jullie kunstwerken kunnen t/m zaterdag 27 april worden ingeleverd. Daarna zal een strenge en onpartijdige jury de winnaars kiezen in 3 leeftijdscategorie√ęn.Onze openingstijden zijn ongewijzigd gebleven, net als de prijzen. Ook deze zijn te vinden op onze website. Tijdens de opening kan direct worden ingeschreven voor een abonnement, betaling dient dan ook ter plaatse en contant worden voldaan. Het inschrijfformulier kan ook van de nieuwspagina gedownload worden.

Lees meer »

BBQ Burendag 2018

Beste buren en leden van Speeltuinvereniging Slikkerveer,Zaterdag 22 september 2018 is het weer¬†Burendag, dit is een jaarlijks terugkerend evenement wat gesteund wordt door¬†Douwe Egberts¬†en het¬†Oranje Fonds. het uitgangspunt van deze dag is samen de buurt leuker, socialer en veiliger maken.Wij als Speeltuinvereniging staan volledig achter dit initiatief en willen graag ons steentje bijdragen. Ons idee is om , zoals we eerder hebben gedaan, een buren/leden-barbecue te organiseren. Vanaf 17:00 uur steken wij de bbq aan en onder het genot van een hapje en een drankje lijkt ons dit de ideale gelegenheid om kennis te maken en gezellig bij te praten met leden en buren. Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij een bescheiden bijdrage van ‚ā¨5,00 per volwassene en ‚ā¨2,50 per kind (vooraf te betalen). Hierin zit minimaal inbegrepen: 3 stukjes vlees (kip en rund, vegetarisch mogelijk op aanvraag), salade, stokbrood en 2 drankjes.Wil je dit niet missen laat dan weten met hoeveel personen (volwassenen en/of kinderen) je langs komt door te mailen naar speeltuinverenigingslikkerveer@gmail.comWij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 22 september!Het Bestuur + Vrijwilligers

Lees meer »