BBQ Burendag 2018

Gepubliceerd op 6 september 2018 om 11:21

Beste buren en leden van Speeltuinvereniging Slikkerveer,

Zaterdag 22 september 2018 is het weer Burendag, dit is een jaarlijks terugkerend evenement wat gesteund wordt door Douwe Egberts en het Oranje Fonds. het uitgangspunt van deze dag is samen de buurt leuker, socialer en veiliger maken.

Wij als Speeltuinvereniging staan volledig achter dit initiatief en willen graag ons steentje bijdragen. Ons idee is om , zoals we eerder hebben gedaan, een buren/leden-barbecue te organiseren. Vanaf 17:00 uur steken wij de bbq aan en onder het genot van een hapje en een drankje lijkt ons dit de ideale gelegenheid om kennis te maken en gezellig bij te praten met leden en buren. Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij een bescheiden bijdrage van €5,00 per volwassene en €2,50 per kind (vooraf te betalen). Hierin zit minimaal inbegrepen: 3 stukjes vlees (kip en rund, vegetarisch mogelijk op aanvraag), salade, stokbrood en 2 drankjes.

Wil je dit niet missen laat dan weten met hoeveel personen (volwassenen en/of kinderen) je langs komt door te mailen naar speeltuinverenigingslikkerveer@gmail.com

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 22 september!

Het Bestuur + Vrijwilligers

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.