Opening Speelseizoen 2019

Gepubliceerd op 3 april 2019 om 22:54

Onze speeltuin zal vanaf 13 april zijn deuren weer openen. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur en naast dag de kinderen uiteraard heerlijk kunnen spelen, wij gaan uit van een voorjaarszonnetje, zijn er verschillende activiteiten zoals de grabbelton en je kan je uiteraard weer laten schminken. Aan de interne mens is ook gedacht, een broodje hamburger, knakworst of supergezonde fruitsmoothie die je zelf mag maken zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Net als voorgaande jaren kunnen de kids meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden van onze nieuwspagina. Jullie kunstwerken kunnen t/m zaterdag 27 april worden ingeleverd. Daarna zal een strenge en onpartijdige jury de winnaars kiezen in 3 leeftijdscategorieën.

Onze openingstijden zijn ongewijzigd gebleven, net als de prijzen. Ook deze zijn te vinden op onze website. Tijdens de opening kan direct worden ingeschreven voor een abonnement, betaling dient dan ook ter plaatse en contant worden voldaan. Het inschrijfformulier kan ook van de nieuwspagina gedownload worden.

SVS.Inschrijfformulier
PDF – 115,1 KB 882 downloads
Kleurplaat
PDF – 116,6 KB 876 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.