Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op 7 februari 2020 om 10:31

In aanloop naar de opening van ons nieuwe speelseizoen 2020 zijn we alweer begonnen met de nodige voorbereidingen. Zoals elk jaar wordt de gehele grasmat gereinigd, reparaties (indien nodig) en onderhoud aan de speeltoestellen, keuring van speeltuin en toestellen door een onafhankelijke partij, nieuw zand in de zandbak. Kortom, er moet het nodige gedaan worden.

En waar elke vereniging mee stoeit, en dus wij ook, is het werven en behouden van vrijwilligers. Ouders met kinderen 'moeten' tegenwoordig al zoveel. Naast school gaan de kinderen ook nog naar sport, naar zwemles gebracht/gehaald worden en er wordt geholpen bij het huiswerk. En vergeet niet het sociale leven van papa en/of mama zelf ;-)

Het klopt, vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend want verbind jij je aan een vereniging dan wordt er ook wel iets van je verwacht. Maar laat ajb het idee varen dat je er vervolgens dagen of uren per week mee bezig moet zijn. Momenteel hebben wij ook vrijwilligers die om de week één dag, we zijn geopend van 15.30 tot 17.00 u. dus 1,5 uur, toezicht komen houden. Op woensdag en zaterdag is het iets langer (3,5 uur). Superfijn dat wij op die manier onze planning rond kunnen krijgen en jij je maatschappelijke steentje bij kunt dragen. Heb je zelf (klein)kinderen dan mogen die uiteraard meekomen (gratis toegang). Maar heb je geen kinderen of ben je bijvoorbeeld al gepensioneerd dan ben je ook van harte welkom!

Vanaf 18 april zijn we weer geopend dus kun je binnen stappen. Voor die tijd kan je contact met ons opnemen via de website, e-mail of Facebook.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.