DE REGELS DIE WIJ HANTEREN

Omdat wij komende zaterdag weer open gaan hebben we, net als vorig jaar, de nodige maatregelen moet treffen. De meeste regels zijn al wel algemeen bekend maar wij worden hiervoor gelukkig ook geadviseerd door NUSO Speelruimte Nederland. Het advies wat zij geven volgen wij in grote lijnen. https://www.nuso.nl/.../2021_NUSO_Advies-speeltuinen...

Lees meer »

Opening Speelseizoen 2021

Onze speeltuin zal op zaterdag 17 april zijn deuren weer openen. Gezien de omstandigheden en de regels waar ook wij ons aan moeten houden is dit helaas niet op de feestelijke manier zoals jullie dit van ons gewend zijn. Wij vinden het vooral belangrijk dat de kinderen weer kunnen komen spelen!

Lees meer »

Korting korting korting

Wat is het een gek jaar, maar we proberen er het beste van te maken. De abonnementen hebben we dit jaar geschrapt omdat we geen idee hadden hoe het zou gaan lopen en of we überhaupt open zouden gaan. Gelukkig is dat het geval en daarom willen we jullie tegemoet komen m.b.t. de entreeprijs. Tot en met zaterdag 01-08-2020 is onze 10-strippenkaart te verkrijgen voor slechts €5 (i.p.v. €7,50). PAKKEN DIE KORTING!!!!

Lees meer »

Regels versoepeld, inschrijven niet meer nodig

Het is 1 Juli en dat betekend dat ook voor ons de regels zijn versoepeld (i.v.m. Corona). Vanaf vandaag is inschrijven niet meer nodig want wij zijn weer dagelijks open op de reguliere tijden zoals jullie van ons gewend zijn (zie website, Facebook en Google voor info en tijden). Kinderen en volwassenen mogen tot maximaal 100 tegelijk komen spelen/in de speeltuin zijn. We houden dit in de gaten maar verwachten hier geen problemen. Voor volwassen geldt nog altijd de 1,5 mtr regel. De toiletgroep zal weer open zijn, we rekenen hier op eigen verantwoordelijkheid en gezond verstand van bezoekers bij het betreden en verlaten van het toilet. Indien bezet, wacht even buiten de toiletruimte. Het winkeltje gaat ook weer open voor koffie/thee, limonade en een koekje of snoepje. Houdt hier ook afstand en rekening met elkaar!

Lees meer »

We gaan open, schrijf je nu in!

Goed nieuws! Zaterdag 30 mei zullen we onze deuren openen zodat er weer kinderen kunnen komen spelen. Het gaat er wel wat anders aan toe dan we gewend zijn. Vooralsnog gaan we 2 dagen per week open. Op woensdag en zaterdag richten wij 2 speelvakken in (13.30-15.00 en 15.30-17.00). Omdat ook wij ons aan strikte regels moeten houden vraagt dit wel de nodige aanpassingen. Van ons, maar zeker ook van onze bezoekers. Wij rekenen op ieders medewerking en begrip. Om een veilig bezoek te kunnen waarborgen is inschrijving noodzakelijk. Op die manier kunnen wij het maximaal aantal bezoekers per speelvak reguleren. Inschrijven kan via onze website, https://www.speeltuinslikkerveer.nl/ik-wil-komen-spelen Vanwege alle maatregelen zijn er geen abonnementen verkrijgbaar alleen losse entree (€1,-) of een 10-strippenkaart (€7,50). 

Lees meer »

Opening speeltuin (onder voorbehoud)

Vanaf zaterdag 30 mei gaan we een voorzichtige start maken met het openen van de speeltuin. Sportverenigingen zijn intussen alweer begonnen dus wij gaan het ook proberen. We zullen hierbij vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM aanhouden maar ook het advies wat wij hebben ontvangen van de NUSO (branchevereniging voor speeltuinen). Via de website, facebook maar natuurlijk ook in de speeltuin zelf zullen wij zo duidelijk, snel en volledig mogelijk informeren hoe wij te werk gaan en wat we van onze bezoekers verwachten.

Lees meer »